Select Page

Echipa medicală

Echipa noastră de medici oftalmologi are o vastă experiență în diagnosticarea și tratarea tuturor tipurilor de afecțiuni oftalmologice.

Indiferent de nivelul de complexitate al problemei, suntem pregătiți să îți oferim soluții personalizate și inovatoare pentru nevoile tale.

Fiecare medic are un nivel ridicat de experiență în domeniul oftalmologic, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii și instrumente pentru a-ți oferi tratamente sigure și eficiente.

Prof. Univ. Dr. Cătălina Corbu

Cu o experiență de peste 40 de ani, Prof. Univ. Dr. Cătălina Corbu este medic primar la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București și predă la UMF Carol Davila din București. Dr. Corbu are o experiență vastă în tratarea cataractei, glaucomului și keratoconusului, și a participat la numeroase congrese și conferințe, atât la nivel național, cât și internațional.

Prof. Univ. Dr. Vasile Potop

Cu peste 25 de ani de experiență. Prof. Univ. Dr. Vasile Potop este profesor universitar la UMF Carol Davila din București și medic primar la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București. Dr. Potop deține o experiență bogată în tratamentul cataractei și glaucomului și a participat la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale.

Dr. Mihaela Constantin

Dr. Mihaela Constantin este medic primar oftalmolog la clinica “Oftaclinic” din București. Doctor în științe medicale cu o vastă experiență in tratamentul keratoconusului și utilizarea lentilelor de contact moi, dure și sclerale. Dr. Constantin a avut multiple participări la consfătuiri și cursuri naționale și internaționale.

Dr. Loredana Tîrlie

Dr. Loredana Tîrlie este medic specialist oftalmolog la clinica “Oftaclinic” din București. A participat la multiple congrese, consfătuiri și cursuri de specialitate atât în țară cât și la nivel internațional.

Telefon

+40 21 312 6119

Email

contact@oftaclinic.ro

Adresa

CAROL PARK RESIDENCE Bd. Mărăşeşti Nr. 2 B, Bl. A, Ap. sp 5, Sector 4, Bucureşti, 030987, România

Prof. Univ. Dr. Cătălina Corbu

Marți
12:00 - 18:00
Joi
12:00 - 18:00

Prof. Univ. Dr. Vasile Potop

Luni
12:00 - 17:00
Miercuri
12:00 - 17:00

Dr. Mihaela Constantin

Marți
11:00 - 18:00
Joi
11:00 - 18:00

Dr. Loredana Tîrlie

Luni
11:00 - 17:00
Miercuri
11:00 - 17:00

OFTACLINIC MED SRL Carol Park Residence Bd. Mărăşeşti Nr. 2 B, Bl. A, Ap. sp 5, Sector 4, Bucureşti